Sportig midsommar

måndag, 22 juni 2009 10:42 by Admin

Så har det varit midsommar och det var ju rysligt trevligt. Att ranta runt en majad stång är ju inte direkt en sport med på fullastad mage precis tillräckligt jobbigt för att man likväl ska kunna tillgodoräkna sig lite rörelse och motion.

För min del spenderades aftonen nere i Blekinges vackra skogar där jag och ett gäng gamla klasskamrater samlades för en rejäl omgång gamman och studier folköl. Tanken var att vi skulle lira improviserad inomhusfotboll utomhus en en blandskog men bosse hade glömt både boll, visselpipa och tuffa matchställ, så det blev inte mycket av det.

Givetvis har jag hunnit golfa också. 

Eftersom jag lever ett väldigt spännande liv har jag börjat se över möjligheterna till att verkligen börja blogga hardcore och då menar jaggivetvis att posta saker från mobilen. Jag vet dock inte hur man gör, men eefter en sökning efter mobilblogg hittadejag om inget annat en del snygga bloggar att kopiera, när det beger sig. Jag vill ju att alla mina fans ska kunna se mig när jag eagleputtar hål efter hål efter hål efter hål.

Om du är tekniskt kunnig och en liten finnig antisportnärd kan du ju höra av dig så kan vi kika på en lösning där jag byter en hundring eller två mot ett käckt system som du skapar till mig och så klart ger mig alla rättigheter på.

 

Currently rated 2.0 by 1 people

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Related posts

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

juni 20. 2018 11:30